Opis radnog mjesta
- Odgovornost za kvalitetu pripremljenih jela, u skladu sa standardima i proizvodnim procesima.
- Priprema zahtjevnih jela i specijaliteta.
- Nadzor nad zalihama, naručivanje materijala za pripremu jela.
- Preuzimanje namirnica od dobavljača, vršeći provjeru količine i kvalitete naručene robe.
- Vođenje i koordiniranje kuhinjskog osoblja.
- Izrada, dorada i ažuriranje menija.
- Davanje prijedloga cijena za jela.
Za kompanije - steknite samopouzdanje prilikom odlučivanja o platama
Pravedno odredite plate zaposlenih. U tome će vam pomoći detaljan izvještaj o platama. Uvijek ćete imati pri ruci relevantne podatke o platama.
Najčešći put karijere zaposlenika
Grafikon prikazuje kako zaposlenici najčešće napreduju u karijeri. Kliknite na naziv radnog mjesta da biste se upoznali s podacima o plaćama.
Pozicija Šef kuhinje - Turizam, gastronomija, hotelijerstvo na tržištu rada
Ova pozicija je
rangiran na
Predstavljanje žena na položaju
Prosečna starost ispitanika u poziciji
520. mjesto
Obućar
Tekstilna, kožna, odjevna industrija
451 - 978 BAM
79. mjesto
C Programer
IT - software
1 492 - 3 638 BAM
1. mjesto
Country Manager
Viši menadžment
2 370 - 7 430 BAM
Je li ovaj raspon plaća prevelik?
Prosječnu platu u vašoj regiji možete saznati ispunjavanjem kratkog upitnika
Uporedi svoju platu sa drugima.Saznajte detaljne informacije o plaćama u vašoj zemlji
Pro
Izveštaj o plati za kompaniju
115,00 BAM*
* sa uključenim PDV-om / 98,29 BAM bez PDV-a
Narudžba- Plata na poziciji po regionima*, obrazovanju, praksi, veličini poslovanja
- Ukupna plaća i njene komponente* (varijabilna komponenta, provizije, nagrade)
- Distribucija odgovora na platni spisak
- Raspon plata izražen je 1. decilom, 1. kvartilom, medijanom, 3. kvartilom, 9. decilom i prosečnom zaradom.
- Detaljna analiza svih nadziranih nefinancijskih pogodnosti koje se pružaju*
- Analiza finansijske koristi* * dostupno kada se koristi regresijski model